Rahsia RM10K Sebulan

Wednesday, April 22, 2015

Permintaan Tinggi Online Game

Saya akan mulakan eCourse #1 berniaga online ini dengan membawa anda melihat permintaan online game ini. Bahagian ini sangat penting sebab anda mesti tahu dan memahami sesuatu projek atau produk yang anda nak buat dan mesti jelas jumlah permintaannya.

Ini kerana, anda perlu mendapatkan sejumlah TRAFIK yang cukup untuk hasilkan pendapatan. Jika anda masih lagi samar-samar tentang kehebatan portal games online, mari saya tunjukkan kepada anda beberapa bukti kukuh yang menunjukkan bahawa laman games online ini merupakan lubuk emas untuk anda hasilkan pendapatan melalui internet.

Anda boleh lihat demandnya menggunakan tools google keyword planner https://adwords.google.com/KeywordPlanner

Jadi untuk online game ini anda lihat dua keyword kriteria.

[1] Keyword umum mengenai online game
 =====================================
 [+] Game Online - Keyword "Game Online" itu sendiri mencatatkan jumlah carian sehingga 1,000,000 setiap bulan di seluruh dunia. Ini menunjukkan website games online mempunyai potensi yang amat besar dalam menarik ramai pegunjung

 [+] Play Online Games - Untuk keyword play online games pula, ia juga mencatat jumlah carian yang amat tinggi setiap bulan. Ia mencecah hingga 246,000 setiap bulan. Ini juga merupakan satu jumlah angka yang amat banyak.

[+] Free Games Online - Carian untuk keyword free games online merupakan kata kunci yang lebih spesifik iaitu jumlah pengguna internet yang mencari permainan games online secara percuma. Ianya mencecah sehingga 201,000 sebulan.

[+] Play Free Online Games - Walaupun keyword ini menjadi lebih spesifik dan fokus, namun hasil cariannya juga masih lagi amat besar. Keyword untuk play free online games mencatat jumlah sehingga 165,000 orang setiap bulan!

[2] Keyword khusus berdasarkan nama game.
 =====================================
Sekarang kita beralih kepada kajian keyword yang berkaitan dengan kategori games dan nama games pula. Kita akan melihat setiap sudut hasil dari kajian itu dengan lebih mendalam dan spesifik. Di bawah ini antara permainan games yang mempunyai carian yang agak tinggi:

[+] Kogama Games - Keyword kogama games secara spesifiknya mencatat sekitar angka 5,400 carian sebulan: Permainan kogama games mempunyai potensi yang amat besar. Ini kerana hasil carian dari September 2013 yang lepas, jumlah cariannya semakin meningkat dari bulan ke bulan.

[+] Zombie Games - Permainan zombie games juga mempunyai permintaan yang amat tinggi. Anda mungkin terkejut bila saya katakan untuk zombie games, seramai lebih daripada 300,000 orang yang membuat carian setiap bulan. WOW!

[+] Cake Games - Permainan yang berkaitan dengan cake juga mempunyai carian yang amat banyak. Jumlah carian untuk games sebegini mencecah hingga 74,000 setiap bulan! Rupa-rupanya amat ramai yang gemar bermain games yang berkaitan dengan cakes di internet.

[+] Basketball Games - Bagaimana pula dengan games yang berkaitan dengan basketball? Mengikut carian, pengguna internet yang mencari basketball games di internet mencecah 301,000!

Melihat kepada semua kajian keywords di atas, saya yakin hati anda sudah mula terbuka untuk menerima fakta bahawa niche games online ini merupakan satu niche yang mempunyai potensi yang amat besar. Apa yang saya kongsikan hanyalah sebahagian kecil dari permintaan berkaitan online game, itu belum lagi untuk game online yang lain.

Selamat berniaga online dan sila klik banner di bawah jika anda ingin dengan segera membina portal online game sendiri secara automatik dan kemudian menjana pendapatan dengan portal online game tersebut. atau subscribe untuk menonton 7 video eCourse “Rahsia Bagaimana Anda Mampu Menjana Pendapatan Melalui Online Game” (isi nama, e-mail dan klik butang "submit"):
baca juga: study:fakta menarik berkenaan online game

Monday, April 20, 2015

Study: Fakta Menarik Berkenaan Online Game

Selamat Sejahtera semua,
Selamat datang ke blog berniaga online. Kali ini saya ingin berkongsi fakta menarik berkenaan Online Game yang di didedahkan oleh En Munawar seorang IM terkenal di Malaysia. Silakan terus membaca.
Saya ada membaca report yang dihasilkan oleh spilgames sebanyak 17 mukasurat. Hasil dari kajian yang dijalankan oleh mereka, sekarang ini ada lebih kurang 1.2 billion orang bermain game di seluruh dunia dimana 700 juta merupakan mereka yang bermain secara online.
Kalau anda berminat untuk membaca report tersebut, tajuknya report tersebut ialah "2013 State of Online Gaming Report".
gamefact 
Data-data yang mereka kumpul adalah dari beberapa sumber antaranya ialah comScore dan eMarketer.
Antara fakta yang menarik ialah:
* 17 peratus dari penduduk dunia bermain games.
* Sejumlah 44 peratus dari populasi online adalah mereka yang bermain game.
* Anda jangan ingat hanya lelaki sahaja yang bermain game, 46 peratus pemain game adalah wanita.
gamefact-2
Hasil kajian mereka juga menyedari "peningkatan ketara golongan wanita dan ibu didalam sektor online game".
Di Turki, 73 peratus daripada wanita turkish yang berumur sekitar 35-44 tahun bermain game online.
Fakta Berkaitan Jenis Kategori Game.
Kalau kita lihat top kategori game mengikut kumpulan maka, Kumpulan wanita lebih menyukai game dalam kategori Puzzle, Quiz dan word games.
Manakala kumpulan kanak-kanak perempuan, mereka lebih menyukai kategori game seperti Cooking, dress-up dan pet caring games.
Kanak-kanak lelaki dan dewasa biasanya lebih menyukai kategori game seperti Racing, sports dan juga action games.
Fakta: Peratusan tempat bermain gamegamefact-3
Ini pula peratusan mereka yang bermain game melalui mobile mengikut tempat.
Sofa di ruang tamu - 69%
Didalam Kenderaan - 63%
Diatas Katil - 57%
Didepan TV - 41%
Didalam Tandas - 34%
Hampir kebanyakan orang menghabiskan masa lebih banyak dengan bermain online game berbanding menonton video di YouTube atau membaca news artikel.
Sebenarnya data-data ini sangat penting buat Advertiser dan anda sebagai publisher untuk hasilkan pendapatan berniaga online melalui online game.
Ini satu lagi data penting yang wajib anda ketahui iaitu melalui permerhatian terhadap 180 juta mereka yang aktif bermain game ini, secara purata mereka menghabiskan masa lebih kurang 30 - 40 minit (average session) bermain game dan ini merupakan jumlah dua kali ganda lebih berbanding mereka yang menonton video di youtube.
Tanggapan terhadap "gamer" ini sudah berubah sebenarnya kerana kalau dulu hanya mereka yang ada game arked atau game console sahaja yang bermain game tetapi sekarang dengan adanya smartphone, hampir semua orang bermain game.
Dianggarakan pada tahun 2015, USA mobile game audience akan mencapai jumlah 162.4 juta (lebih dari separuh penduduk US).
Tidakkah satu kerugian buat anda setelah anda mengetahui fakta ini dan langsung tidak mengambil peluang untuk hasilkan pendapatan dari online game ini?
Ini adalah sebab utama saya develop SGO v2.0 untuk membantu anda membina portal online game dengan mudah.

Sila klik imej di bawah untuk mendapatakan software SGO v2.0atau subscribe Video Tutorial Langkah Demi Langkah Sekarang! Sebanyak 7 Video eCourse PERCUMA akan dikongsikan! Masukkan Nama Dan Email anda untuk akses ke tutorial 7 eCourse Rahsia Menjana Pendapatan Melalui Online Game

http://bit.ly/1Q9YrcT

bacaan seterusnya: Permintaan Tinggi Online Game

PERCUMA Ebook Panduan Menjana RM10 Ribu Sebulan. Sila isi maklumat di bawah dan klik Submit

Multi Level Marketing Menurut Shariah

Multi Level Marketing Menurut Shariah
www.zaharuddin.net - Wednesday, 13 January 2010

Labels

10sen (1) 2.6 juta (1) 200 (1) 28sen (1) 3% (1) 400 (1) A (1) Abas (2) affiliate (2) ahli (1) Ahli Panel Syariah HPA (1) akaun (3) autopilot (3) autoresponder (8) Ayam Organik HPA (1) Azizi Ali (1) B (1) bank (1) baru (1) Benarkah Madu Asli HPA Itu Asli? (1) berguna (1) berniaga (3) berniaga online (1) bisnes (1) bonus (2) breadtech (1) broadcast (1) buat (2) buka (1) buku (1) cake (1) call (1) Celcom (1) client (1) daftar (1) data (1) database (1) DEC (2) despatch (1) Diabetes (1) duit (2) e-mail (2) email (1) Facebook (2) fast (1) fast track (1) follow up (1) free (1) game (3) games (1) Halal (1) hamka (2) hayat (1) hba718 (1) Hidap (1) HPA (1) Ianya Jumaat (TG Friday's) (1) idp (1) IM (1) info (1) internet (2) join (1) Jutawan (1) JV (1) kakjah (1) kali (1) Kandungan Coke (1) kelebihan (1) KFC - Haram dimakan..artikle ni amik dari JAKIM..i pun baru surf hari ni.. (1) khasiat (1) khidmat (1) kogama (1) Konsep Halal dan Haram (1) Kopi Radix (1) Lady Cheer -Pembersih Khas Untuk Wanita (1) laris (1) list (1) lumayan (1) mailing (1) Malaysia (1) Masak Sayur Campur Arak (1) Maxis (1) Mazelan (2) MazelanAbas (1) Menu Ramadan + Wine - Terima Kasih Tuhan (1) murah (1) No.1 (1) nomborsatu (1) Non- Halal Chocolates (1) office boy (1) online (8) online game (2) Open House: Pastikan Juadah Halal (1) overview (2) panduan (2) pelan (1) penajaan (2) pendaftaran (1) pendapatan (3) Penduduk (1) penjimatan (1) Pepsi Didakwa Penyebab Kanser (1) percuma (1) perkara (1) play (1) potensi (1) prepaid (2) promosi (1) puk (1) Radix Cola (1) rahsia (1) rate (2) rebate (1) Recognizing Malaysia Halal Logo (Cara Mengenal Logo Halal Malaysia) (1) RM10k (1) rm20 (2) RM20k (1) RM494 juta (1) rm50 (1) rm90 (1) rosanne (1) Sardin (1) Sasa (1) selepas (1) Seorang Sembelih 1000 Ekor Ayam Sehari (1) sepanjang (1) SGO (1) sifu (3) simkad (4) SMS (3) Syaza (1) teknik (2) terlajak (1) terlajak laris (1) testimoni (1) tiga (2) tindakan (1) tips (3) toneexcel (8) tool (1) track (1) trafficwave (6) TTTE (3) TuneTalk (3) tutorial (1) usd (1) utama (1) video (2) what gummy candies are made of ? (1) work hard (1) work smart (1) zombie (1)